Perkongsian pengalaman.. kenangan anak-anak.. resepi.. percutian..

Thursday, 13 October 2016

Selamat Hari Lahir Sepupu



Happy Birthday Dear,


Atie Shahdan 

Tambah lagi satu umur mu, pasti tambah juga kedewasaan mu, juga bertambah  waktu untuk kamu mengejar mimpi-mimpimu agar menjadi REALITY.
Keep it up "Preety"

Semalam lepas tengok drama fantasi melayu  Suri Hati Mr.Pilot ..... Oh! feeling giler ... suka sangat Lofa sebab cute. Fatah pun tetiba jerk aku nmpak kacak! Bhahahhahahahaaaaa..... biasalah menghayati watak. (ngeeee...) NORMAL
whatsapp masuk berdesup jerk from group, tetiba tgk jam dah dekat 11pm. Jadik, alang-alang tengah layan citra... Ku langsung tunggu jam 12am, untuk wish my cousin. Special cousin, BFF. Ever and Ever... 


Saya send vedio jerk... Happy Birthday song from Justin Bieber.
why Justin Bieber?
Sebab dia peminat Justin Bieber, dan sebab dia jugalah tetiba jerk daku jua terjebak minat Justin Bieber. Sebelum ni tengok Justin tu biasa saja. tapi tetiba ... Alamak!! tersuka sudaaaaaa.... walau Justin tak senonoh, "what ever" tetiba terkesima  jerk tanpa terkebil-kebil tengok dia senyum... alahai.... cute la..... 

video

okeh. i whish 4 u, semoga Atie cantik selalu.... look like teenage. Di beri kesihatan yang baik supaya ceria selalu untuk berbakti kepada kedua orang tua. Bertambah 1 umurmu bukan bererti tua, Ianya "matang". Okey. Pedulikan kata-kata orang, jadilah diri sendiri. Buat apa saja yang membanggakan diri sendiri dan orang tersayang.

i LovE you so much!!!
sharing is caring


Monday, 10 October 2016

Semangat Baru

Cerianya kali ni, try to blogging semula. Daripada masa terbuang macam tu jerk free-free kan? Bukan tak de kerja sangat, ade je. 

Fully House Wife, tak kan tak sibuk. Giler tak sibuk... takperlu nak terangkan apa diskripsi tugas Fully House Wife yang kerjanya tak akan pernah habis. TAK AKAN.

Tapi kengkadang tu, termenung, terkebil-kebil jerk mata ni. Macam-macam berlaku. yang dah lama tak share di blog.

Semoga blog ni hidup kembali.