Perkongsian pengalaman.. kenangan anak-anak.. resepi.. percutian..

Wednesday, 10 July 2013

Kasut Raya Hadiah GA Dah Sampai


 Terima Kasih Sekali lagi kepada ejamothman.com dengan sepantas kilat.. "Cheeewaaahhh".. & Pihak zalora.com juga, pantas. Hari Isnin pagi saya dapat tahu saya pemenang GA di blog milik ejamothman, tengah hari saya pm dia detail yang perlu untuk tebus hadiah, katanya petang dia oder di zalora, malamnya kasut "Has Been Shipped" esoknya Selasa jam 14:32 kasut dah deliver depan rumah.

5 comments:

fairus mohamad noor said...

cantik..syokye dah ade kasut raya,m3h lum bli lg..silap2 pakai kasut lme je..keh3

ALoNa CintamaniszLite said...

uii...sape yg cepat ni..si penganjur kontes ke...zalora??
cepat jgk ye zalora hantar hadiah. Mgkn penganjur ni pelanggan tetap diorang kot..
Tp cantek kasut tu. Leh pilih sendiri, ye..

Puan Bee said...

cepat sungguh servis dia , aku rasa nak beli kasut di zalora juga laa

Bellezza Bunga Matahari said...

ha ah kak alona.. kasut tu pilih sendiri..

Bellezza Bunga Matahari said...

zalra mmg wat keje cepat. n mesra pelanggan.. bli r bee.. aku pon aser nk beli barang kat zalora gak ni.. hehehe...