Perkongsian pengalaman.. kenangan anak-anak.. resepi.. percutian..

Tuesday, 11 June 2013

Dapat Free Gift Diaper Untuk Baby Amanda Raisya

Semalam dapat free gift. Mula-mula ada mat despacth Abx Express datang bagi salam kat depan rumah, terfikir-fikir juga.. tak ada beli barang-barang online pun.  Lepas mat despacth berlalu abang posmen pula sampai... ada lagi sesuatu dalam sampul tu...
|
|
v
Yang ni yang mat despacth Abx Express hantar tadi.. Alhamdulillah dapat diaper Pet Pet Saiz S 12pcs. Thank You Pet Pet Team. 

Yang ni pula abang posmen hantar , sample pack Huggies Dry. Yang ni ada peluang untuk menang bekalan diaper selama 3 bulan. Apa lagi terus je la daftar sebagai ahli club je semalam. 

Bila buka bungkusan tu pula, jumpa baucher  tunai  RM5 ni.. Syukur Alhamdulillah. Valid on 31 August 2013. Hari Ahad baru je shoping di Tesco, beli bekalan diaper baby. Semalam dapat pula free gift diaper dan baucher ni pula. Tunggu stok habis nanti boleh la beli Huggies Dry BARU ni.
Terima Kasih Huggies.

Kepada yang nk juga Sample Huggies Dry baru ni bleh la daftar di facebook DI SINI

2 comments:

Puan Bee said...

rajin nyeee ...

Bellezza Bunga Matahari said...

rajin lah bee.. sb ni la pengalaman terakhir nk besar kan baby. lepas dah besar baby ni nanti xkan ade da baby lagi.. kut nak ada pon tgggu la anak2 dah dewasa.. dah berumah tangga.. tu pnnn kalo Allah panjangkan umur... mudah2an..