Perkongsian pengalaman.. kenangan anak-anak.. resepi.. percutian..

Tuesday, 4 June 2013

Mum's Pure Love Top 10 Winner - Week 4


Terpampang gambar baby Amanda yang saya guna sebagai gambar profil facebook di halaman Comfort Zone Malaysia. Tersenyum tersengih la juga, sekejap. "Weekly Champions". Week - 4. hai .... rezeki lagi kamu yer baby Amanda Raisya ibu....


Pihak Comfort Malaysia Team dah pun hantarkan email kepada saya, dan semalam juga saya balas email untuk penghantaran hadiahnya. Cepat je reply nyer yer... Hadiahnya untuk mak dan baby. Jom tengok hadiah yang saya menang dan hadiah-hadiah lain yang bakal di menangi sekiranya ada rezeki lagi.....


Untung sabut timbul hahahha.. kalau ada rezeki lagi dan memang rezeki baby Amanda, dapat lah hadiah lagi..  Sakannnn mak lebih over kannnn... hadiah "Weekly Champion Week - 4" ni pun belum sampai lagi..

Kepada Mommy's di luar yang nak join contes ni masih berpeluang lagi, contes berakhir pada 9 Jun 2013. Klik sini http://bit.ly/MumsPureLove dan ikuti langkah-langkah seterusnya. Selamat mencuba dan semoga berjaya. Jangan lupa invite rakan-rakan lain. Kerana setiap 10 penyertaan akan membuahkan senyuman kepada kanak-kanak yang tidak bernasib baik. Setiap 10 penyertaan Comfort Malaysia akan mendermakan RM10 kepada pertubuhan kanak-kanak yang terpilih.

2 comments:

Adlin Mohamad said...

congratzzzz x sia2 join

Bellezza Bunga Matahari said...

hum.... kannnn dan dgn itu rasa semangat berkobar2 lagi nk join semua contes baby.. ater doh baby bongsu la katakannnnnnn....