Perkongsian pengalaman.. kenangan anak-anak.. resepi.. percutian..

Friday, 30 November 2012

Maharaja Lawak Mega 2012




Tak sabar tunggu untuk menonton para peserta Mahaja Lawak Mega 2012 beraksi sekejap aje lagi di Astro Warna saluran 132. Lepak-lepak depan tv bersama anak-anak, tengok ulangan minggu lepas aje lah dulu.. itu pon dah boleh pecah perut dengan Jozan, Boboi, Jambu, R2,Shiro, The Bandung Joker, Say Who, Balas dan lain-lain..

Pastinya peserta pilihan saya yang sangat-sanagt saya nantikan kemunculannya adalah.. JOZAN. Dan harap kumpulan Balas akan seperti minggu lepas tiada lagi lawak-lawak yang akan membuat orang terfikir 18sx.. .. tak baik tu .. budak-budak bawah umur semua tongok.. anak-anak saya pon tengok tu.... aper pon Cayok!! buat kan kami ketawa .. ~hahahaha~



4 comments:

boni kacak said...

Jozan terbaik..hehehehe

Bellezza Bunga Matahari said...

memang terbaik Boni Kacak.. tak lame je lagi ni bebesapa minit aje lagi..

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok tgk maharajalawak mega ni bila tgk team lawak dari indon cuba buat lawak ala malaysia utk dptkan undian.
Kalo idak...selalunya kita tgk orang malaysia yg suka terikut2 cara orang indon, kan...

Bellezza Bunga Matahari said...

heheh kan.. tgk semalam Bandung Jokers.. buat upin ipin.. ok la.. boleh la keluar gelak juga.. tapi ema suka say who.. gak..