Perkongsian pengalaman.. kenangan anak-anak.. resepi.. percutian..

Monday, 26 November 2012

Terima Kasih

Untuk hari ini 1st nak ucapkan jutaan terima kasih yang tak terkira oleh jari ni.. haaa.. betapa bayaknyalah.. ..  (^_~) untuk bff saya puanbee.com kerana dia minat saya untuk mula berblogging hadir semuala.. TQ TQ my fren.. Akan usahakan semula blog yg dah ditinggal lama ini.. Insyaallah.. Sebenarnya banyak perkara lagi yang harus belajar tentang blog ni.. Tapi Alhamdulillah tak lah rasa risau sebab adanya puanbee.com. Walau kami masing-masing jauh.. tapi perhubungan kami dari sekolah rendah tak akan memisahkan persahabatan kami.. yer tak Bee? Kan..  Kan.. hehehe.. Love u Bee 4ever..


Si Cantik Matahari & PuanBee
Gambar atas ni gambar lama jugak lah.. dah hampir setahun pun.. gambar baru tak pula kami berdua berkesempatan nak snap.. Sebab!!! bila jumpa banyak sembang aje.. hahhaha adat la kan.. bukan senang nak jumpa.. Daaa......

11 comments:

Puan Bee said...

haha adat la kan ? bukan senang nak borak panjang2 ..kikiki .. jom jalan kl la.. duk umah aku .. ajak ayu baru puas hati ..

Bellezza Bunga Matahari said...

hahahhaha niat tu dah ada simpan dah ada gak jnji ngn ayu tgk bulan depan sb time tu ada la kelapangn cuti sikit.. lepas krismas.. ingt nk ikuta yu blk Damansara.. tp.. msh dlm perancangan.huhuhu.. hr ni ayu jnji nak mai umah aku ni tgh tggu...

Puan Bee said...

oo kirim salam kat ayu nanti na..

aku dah ubah setting tarikh tu

Bellezza Bunga Matahari said...

owh ok.. Tq tapi kenapa time kat komen ni masih sama lagi lmbt.. lebih kurang 16jam 1/2.. huh negara mana punya time ye?

Puan Bee said...

aiyak tk tau pulak ema nape .huu nanti aku kodek2 bila ada masa k ..

Bellezza Bunga Matahari said...

~hehehe~ TQ

fairus mohamad noor said...

SALAM..oo korang berdua ni bespren rupanya..he3...kalo nak tau,blog akk yg baru ni pun bee yg buatkan,edit,pasang iklan & bg tunjuk ajar..kalo nak buat sendiri x brape nk paham..naseb ade bee..tQ2

fairus mohamad noor said...

SALAM..OO korang berdua ni bespren rupanya..he3..kalo nak tau,blog akk yg baru ni bee yg tolong buatkan,edit,pasang iklan&bg tunjuk ajar..tQ2..BEE

Bellezza Bunga Matahari said...

ha ah la kak kami mmg best pren.. dr sekolh rendah lagi.. sama2 lah kita belajar kn.. seronok gak berblgging ni.. dulu byk entri dlm blog ema ni tapi guna nama lain.. url lain.. sb kena hack tu yg stop. tp alhamdulillh dgn adanya bee dapat buat lain.. ldgn waja yg baru..

fairus mohamad noor said...

lor..sape yg dengki p hack tu..penat2 kita wat blog...di hacknye pulak.he3..

Bellezza Bunga Matahari said...

adalah manusia2 yg xbole tgk kita senang. nk mula berblogging ni kak kena byk idea rasanya.. akak xmo ke ikut segmen yg bee buat tu.. ema nk try.. leh k=cari lebih kenalan lagi (harap2 lah) boleh juga belajar mcm2.. atau kongsi ilmu