Perkongsian pengalaman.. kenangan anak-anak.. resepi.. percutian..

Wednesday, 23 January 2013

IQ Memory Booster

Kecemerlangan Minda Merintis Kejayaan!
Memperkenalkan produk makanan tambahan yang laris di pasaran untuk minda anak-anak kita sebagai peneraju masa hadapan. IQ MEMORY BOOSTER yang pertama di pasaran, di perbuat daripada gabungan makanan SUNNAH yang di sebut dalam Al-Quran dan juga Hadis, serta bahan-bahan yang terbukti keberkesanannya melalui sains dan taknologi iaitu :
  • Kurma
  • Kismis
  • Madu asli
  • Za'faran
  • Habbatus Sauda
  • Estrak Gingko
  • Pati Delima
  • Pati Buah Tin 
  • Pati Oren
  • Pati Buah Zaitun
  • DHA & Taurina
  • Vitamin A, B3, B5, C,
  • Apple Cider
Kelebihan diperkaya dengan DHA, Taurina dan Vitamin B Complex

> DHA : Penting untuk kebaikan sistem otak, jantung, hempedu, mata dan sistem kardiovaskular.
>TAURINA : Bertindak sebagai hormon pengantara saraf yang melindungi dan menstabilkan sel membran otak.
>VITAMIN B COMPLEX : Membantu menyihatkan sistem imun, mengurangkan tekanan dan merawat kelesuan serta merupakan keperluan kepada urat saraf. Memberi kecerdasan badan membantu membina tenaga dari makanan yang di makan, sekaligus membantu sistem penghadaman dan meningkatkan kecerdasan otak.

Mengikut kajian "Mengapa para pelajar tidak mendapat keputusan yang cemerlang dalam pelajaran meraka?" Salah satu sebabnya kerana lapar. Apabila lapar mereka tidak bertenaga dan mula kehilangan daya tumpuan, daya ingatan dan kecerdasan juga lemah. Oleh itu IQ MEMORY BOOSTER akan membantu meningkatkan kecerdasan fizikal serta memberi tenaga bagi meningkatkan daya tumpuan dan ingatan minda untuk mencerna dan mengolah segala maklumat yang di terima. Memberikan kecerdasan kepada otak untuk berfikir dan mengingat adalah penting untuk para pelajar lebih kemerlang.


  • Peraturan menggunakan IQ MEMORY BOOSTER :


Di ambil 1 sudu besar pada sebelah pagi dan malam. Bersama segelas air putih (masak)
Gunakan sudu plastik kerasa sudu besi stainless steel tidak sesuai kerana ia akan menghasilkn asid yang akan mengurangkan khasiat madu asli.

Untuk mendapatkan IQ MEMORY BOOSTER ini sila like page facebook saya di sebelah untuk keterangan lanjut. Tak rugi jika memiliki sebotol IQ MEMORY BOOSTER ini di rumah.

Sebotol RM48 WM
            RM58 EM
            $30 BRUNEI









3 comments:

Puan Bee said...

kalau tengok kan pd kandungan dia , memang bagus , utk wanita pun elok ni ..

zulaikha megat said...

salam kenal

Bellezza Bunga Matahari said...

Memang elok pun bee aku pun minum gak baik tuk perkembangan otak si manja dalam kandungan ni.. dan xde lagi rasa kelesuan.. siyes cakap.. cergas je kesana sini.. tapi bab sakit pinggang tu biase la xkena gaya buat kerja.. nk pula drive senak perut ni :)