Perkongsian pengalaman.. kenangan anak-anak.. resepi.. percutian..

Wednesday, 27 March 2013

GIVEAWAY : EDY 3 DESTINASI

Salam Kenal buat Edy..

Tujuan join Giveaway Eddy selain nak merasa dapat hadiah FM fridge magnet ) dari Edy, nak cari follower untuk blog ini juga.. blog yang masih baru.. entri nya tentang cerita anak-anak.., pengalaman.., keibuan.., semacam dairi pun ia..(dairi yang tak berapa peribadi) ~hehehe..

Ok bagi sesiapa yang nak join giveaway Edy ni boleh la terjah tuan punya blog untuk syarat-syarat mudah : KLIK SINI

www.danielzaidi.com Saya dah join..

Jom tengok hadiah-hadiah yang bakal di menangi




Seorang (1) akan memenangi ketiga-tiga FM dari ketiga-tiga destinasi yang edy dah pergi..
12 orang lain akan menang salah satu dari Fm tersebut.
Tarikh tutup: 3/4/2013

7 comments:

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah folow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html

Bellezza Bunga Matahari said...

sudi sgt2... ngeeee nk cari ilmu berblogger...

Cik Puan Fadli said...

dari GA yg sama jugak #49...jom follow den pulak *wink*

ALoNa CintamaniszLite said...

semoga berjaya...mana tau ada rezeki baby kan...hihi

Budak Nakal said...

Agak lama x join GA seperti ini...

Bellezza Bunga Matahari said...

sedang mendekat2 kan diri join GA GA yg ada.. tuk mencari kenanal dan pengalaman juga ilmu.. (Y)

Salmi Khairil said...

singgah sini dari GA yang sama
http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/giveaway-edy-3-destinasi.html